Je eigen ontwerp of logo op jouw kleding

Geborduurd sportvest uit Overijssel

Of je nu één handdoek, tien sporttassen of al het linnengoed van je hotel wilt laten borduren, wij kunnen je helpen!

Ria Nijenhuis

EEN BIJZONDERE TOUCH AAN JE WERKKLEDING?

Je staat er versteld van wat je tegenwoordig allemaal op kleding of stof kunt borduren! En dan bedoel ik niet het kruissteekje en de lusjes die je vroeger op school hebt geleerd, maar machinaal borduren. Namen, figuurtjes, hele teksten, je kunt het zo gek niet verzinnen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Borduren maakt een kledingstuk of een stuk textiel heel persoonlijk… Zowel voor jezelf als voor de ontvangers van je cadeautje.

PERSONALISEREN

Ga maar eens na: handdoeken met je eigen naam er op, of de naam van degene aan wie je ze geeft. Een knuffel met de naam van het kindje, slabbetjes, babyslaapzakken en rompertjes, t-shirts en sweaters, een baseballpet, servetten, badjassen, (tafel)lakens en horecaschorten, vrijwel alles is mogelijk. Het hoeft niet bij namen te blijven. Bloemen, tekens (bijvoorbeeld een sterrenbeeld), een borduursel maakt elk stukje textiel hoogst- en hoogstpersoonlijk.

Of je nu één handdoek, tien sporttassen of al het linnengoed van je hotel wilt laten borduren, wij kunnen je helpen! Onze borduursoftware zet jouw afbeelding om in een patroon voor onze machine. En omdat wij zelf naaigaren verkopen, vinden we zeker de juiste kleur(en) voor jou.

Meer weten?

Heb jij een eigen idee en ben je benieuwd naar wat er mogelijk is en wat de kosten daarvan zijn?

Stuur me een mail, of bel 06-10838611 en ik vertel je alles wat je wilt weten over machinaal borduren.

Contact

Volg ons ook op