Borduren

modevakschool-ria-twente-markelo-29 borduren

Je staat er versteld van wat je tegenwoordig allemaal op kleding of stof kunt borduren! En dan bedoel ik niet het kruissteekje en de lusjes die je vroeger op school hebt geleerd, maar machinaal borduren. Namen, figuurtjes, hele teksten, je kunt het zo gek niet verzinnen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Borduren maakt een kledingstuk of een stuk textiel heel persoonlijk… Zowel voor jezelf als voor de ontvangers van je cadeautje.

 Personaliseren

Ga maar eens na: handdoeken met je eigen naam er op, of de naam van degene aan wie je ze geeft. Een knuffel met de naam van het kindje, slabbetjes, babyslaapzakken en rompertjes, t-shirts en sweaters, een baseballpet, servetten, badjassen, (tafel)lakens, vrijwel alles is mogelijk. Het hoeft niet bij namen te blijven. Bloemen, tekens (bijvoorbeeld een sterrenbeeld), een borduursel maakt elk stukje textiel hoogst- en hoogstpersoonlijk.

Meer weten?

Benieuwd naar wat er mogelijk is en wat de kosten daarvan zijn? Ga dan nu naar contactformulier. Ik vertel je alles wat je wilt weten over machinaal borduren.