Welkom bij Modevakschool Twente

Altijd al je eigen kleren willen maken, maar er nooit tijd voor gevonden? Aarzel nu niet langer en neem naailes bij Modevakschool Twente! Ik leer je vanaf het eerste begin hoe je de zaak moet aanpakken, hoe je een patroon tekent, de stof zo voordelig mogelijk knipt en hoe je de werking van de naaimachine onder de knie krijgt.

Wat een heerlijk idee dat na verloop van tijd een kledingstuk voor jou geen geheimen meer heeft! Of dat je, als je al wat ervaring hebt opgedaan, je kennis en vaardigheden steeds kunt uitbreiden zodat er de mooiste kledingstukken onder je handen vandaan komen. Leren naaien is niet alleen een leuke hobby, maar ook een erg praktische. Jij maakt de nieuwste mode een stuk voordeliger dan dat je die in de winkel koopt en je ontwikkelt jezelf tegelijkertijd.

Lingeriecursussen


DSC00849
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, neem dan les in het maken van lingerie. Ik heb een uitgebreide serie cursussen ontwikkeld, waarin de moeilijkheidsgraad stap voor stap toeneemt. Zelfs heren ondermode komt aan bod. Ook voor het leren maken van badkleding ben je hier aan het goede adres.

 

Kleding op maat en verstelwerk

Naast het geven van naaicursussen, maak ik ook kleding, lingerie en badkleding op maat. Ook voor vrouwen met protheses. Heb je nog verstelwerk? Ik maak hier korte metten mee.

Kijk nog even verder

Kijk eens rond op de website en beslis welke naaicursus jou het meeste aantrekt! Wacht dan niet langer een geef je NU op. Via het contactformulier kun je vragen stellen en je opgeven voor die cursus die jij het leukste vindt.