Verstellen en vermaken

NÉT NIET IS HELEMAAL NIET NODIG

Heb jij dat ook wel eens? Je ziet een heel leuke jurk in de winkel, maar als je hem dan past, dan staat hij je nét niet.

De mouwen zijn te wijd, of de taille zit te laag. Echt jammer, want verder is hij wel leuk. Niet direct terughangen! Als hij verder helemaal naar je zin is, dan kan ik hem voor je vermaken, zodat hij helemaal naar je zin is.

Ennuh dat geldt natuurlijk niet alleen voor jurken.

Kledingvermaken is ook een fijne oplossing als je kledingstuk dat je gekocht hebt bij het thuis aanpassen een klein beetje tegenvalt.

WE VERMAKEN OOK BRUIDSJURKEN

Heb je een mooie bruidsjurk gekocht, maar maken ze hem in de winkel niet op maat? Nou, dan breng je hem bij ons langs.

Wij zorgen ervoor dat je op jullie trouwdag straalt en dat de jurk als gegoten zit.

GEEF KLEDING EEN TWEEDE RONDE, WANT WEGGOOIEN IS ZO ZONDE

In deze tijd hebben we het steeds vaker over duurzaamheid. We vergeten hierbij onze kledingkast nog wel eens. Het is nog steeds té makkelijk om kleren die net niet meer passen, of waarvan de rits kapot is zo maar weg te gooien.

Dat is zó jammer, want met een kleine aanpassing of reparatie kan je er nog een hele tijd langer van genieten.

 

WE DOEN NOG MEER

Maar: niet alleen kleding kan vermaakt worden.

We vervangen bijvoorbeeld ook de rits van een slaapzak of (voor-)tent. Of de rits van de wandelwagen, babybjorn of maxi-cosie. Zo kan het weer een ronde mee.

OOK ZAKELIJK

Vermaakwerk is niet alleen voor particulieren een goede en duurzame oplossing. Ook de zakelijke markt bedienen we graag.

Zo hebben we de verplaatsbare scheidingswanden van kantoor of beursstand van nieuwe stof voorzien. De verkleurde en versleten originele stof is vervangen en nu ziet alles er weer pico bello uit. Deze ondernemer kan weer jaren vooruit.  Ook dat doen we graag bij Modevakschool Twente.

Meer weten?

Neem contact op en we bespreken jouw wensen.
Bellen kan ook: 06-10838611

Contact

Volg ons ook op